maybelline lash sensational maskara






Herkese yeniden merhabalar.
Uzun süredir paylaşım yapamadım,bu yüzden açılışı en sevdiğim ürünlerden biriyle yapmak istedim.

maybelline lash sensational maskara ,kendisi bu zamana kadar kullandığım maskaralar dan en beğendiğim.Kirpiklerimi daha uzun ve daha dolgun gösterdiğini söyleyebilirim.Yumuşak değil sert vuruşlarla sürdüğünüz de kirpikleriniz daha düzgün şekil alıyor.Ne kadar koyu isterseniz o kadar kat sürebilirsiniz,ben 2 kat'tan fazla uygulamayı tercih etmedim.Uzun süre kalıcılığını yitirmiyor ve bazı maskaralar gibi durdukça toz halinde yüzünüze dökülmüyor.Çıkarmak istediğiniz de güçlü bir makyaj çıkarma toniği kullanmanız da fayda var.Aksi takdir de çıkması zor olduğu için kirpiklerinize zarar verebilirsiniz.



İki kat sürülmüş hali



Fırçası esnek ve kıvrımlı


Türkiye'de bulunmayan ürün birkaç zamandır Türkiye de mevcut,birçok makyaj tutkununun bu ürünü beklediğine eminim:) Ben kendilerini Gratis'ten 13 TL'ye almıştım.Fiyatına göre bence çok iyi bir maskara,şuan ki fiyatı 19 TL olarak görünüyor,umarım tekrar indirime girer.

Birdahaki yazıda görüşmek üzere.

Sevgilerimle..

Yorumlar

  1. en sevdiğim maskaralardan çıkartması da bana hiç zor gelmiyor çift fazlı bir temizleyici ile hop diye çıkıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de en sevdiklerimden:)) tonik ile alakalı demek ki.. Sevgiler..

      Sil
  2. Benim kirpiklerimin hiç anlaşamayacağı türden fırçası :/ Senin kirpiklerin maşallahı var , maskara sevmeme lüksün var mı? :D

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim canım çok zarifsin :) çok maskara denedim,inan ki beğenemiyorum kirpik kalıp gibi oluyo şuan beğendiğim bu,bakalım farklı ürünler denedikçe daha iyisini bulabilicekmiyim :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar